keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Terve vaan kaikille !

Elikkä joo, tännehän pitää alkaa nyt kirjotteleen jotain..Meän Rovaniemen porukan hauskuus alko jo heti aamulla ku mentiin seikkailupuistoon,joka oli mahtava kokemus! Siitä jäi tosi hyvä mieli:) Ja leiri oli mukava,kiitos siitä kaikille, jotka siellä oli! Levin porukkaan ei juurikaan ehtiny tutustumaan,mikä on harmi, sillä olis ollu kiva saaha uusia tuttuja, mutta eiköhän niihin ehi tutustua=) Leirillä hauskinta oli varmaan ne yritysrastit, ja minun ryhmän piti käyä Hotelli K5:ssa.
Majotus oli todella hyvä, hienot huoneet, ja sauna oli niinku piste iin päälle, vaikka en käynykkään ite saunassa. Ainoa mitä huoneessa olis voinu olla lisänä, oli vedenkeitin, että olis voinu juua teetä siellä,mutta menetteli :)

Mullakaan ei ollut aluksi mitään hajua tästä meän leirin tarkotuksesta ja koko hybridi-ajatuksesta.. Mutta leirillä se avautu vähä, toivottavasti jatkossa enemmän!
Toivottavasti tämmösiä leirejä tulee lisää! Ja nyt ens viikollahan me mennään taas leville, johonki haastattelu juttuun, eli siellä nähään !

Terveisin Mira Körkkö Rovaniemen porukasta

=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat