maanantai 21. syyskuuta 2009

Hyviä pohdintoja avauksena!

Hyvin olette nostaneet esille erilaisia tuntemuksia uudenlaisen kehitystyön alkumetreillä. Matkailualan ammattilaisen avaintaitoja ovat mm. vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä ongelmanratkaisutaidot. Olette näiden avaintaitojen hankkimiseen ainakin saaneet tuntumaa ja hyvin tuoneet ajatuksianne ja kokemuksianne esille.

Kantava perusasia tässä kehitystyössä on opiskelijalähtöisyys, joten on hienoa että tuotte myönteisiä ja kriittisiä näkemyksiänne tänne blogiimme. Palatakseni vielä second lifen käyttöön ottamiseen; tarkoituksena on myös antaa teille valmiuksia tulevaisuuden tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen... kuka tietää vaikka matkailumarkkinointi viiden vuoden kuluttua hoidetaan pääosin 3-ulotteisissa verkkoympäristöissä jotka mahdollistavat paremman vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa kuin nykyiset passiivisesti luettavat www-sivut : ) Voisiko tämä olla yksi näkökulma?


Tiivistelmä kehitysleiristämme on valmis ja osa on saanut sen tänään ja osa saa torstaina. Tapaamisiin torstaina, terkuin Riitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat