lauantai 19. syyskuuta 2009

Heissan

Aluksi en tiennyt mitä odottaa leiriltä, hybridi sanakaan ei ollut yhtään tuttu. Mieleen jäi montakin asiaa. Hotellihuoneet, jotka olivat aivan ihania ja vielä ihanempi oli se, että pääsi kavereiden kanssa samaan huoneeseen. Ruokaki oli hyvää.

Ensin meille jokaiselle annettii pieni lappu, jossa luki jotakin. Sain lapun, jossa luki "Varis". Ensin epäilin, että ryhmämme tekee jotakin tutkimusta variksista, mutta sitten sain tietää, että se oli ryhmämme nimi. Perinteisten numeroiden sijasta, eläinten nimiä! Aika ovelasti keksitty. Blogi ideakin oli kätevä ja oli mukava saada tietää toisten ajatuksia leiristä.

Keskiviikko meni kivasti. Ei tarvinnut vain istua ja kuunnella, vaan pääsi käymään ulkona tekemässä rastitehtäviä. Torstai aamu oli aika kireä, mutta minun mielestä syystä. Ihan totta, eihän me oltu siellä lomalla. Pääsi tutustumaan kittilän porukkaan ja omiin luokkalaisiinki paremmin. Lopuksi ymmärsin myös projektimme tarkoituksen. Toivottavasti tulee lisää tälläisiä reissuja, odotan innolla nähdä mitä tapahtuu next!

- Ksenia

1 kommentti:

  1. Minusta on ollut hauska lukea näitä blogeja ja todeta, että kuilu teihin opiskelijoihin ei olekaan niin suuri kuin olen kuvitellut. Second life ja hybridi on teillä muillakin ollut "sanakummajainen"
    Kuukauden aikana olen kuitenkin oppinut asioista paljon ja samalla viivalla olemme niin opiskelijat kuin opettajatkin lähdössä kehittämään matkailun opetusta. Hauskaa on ollut sekin, että muutamassa kirjoituksessa on kiitelty ryhmäyttämistä Kittiläläisten ja Rovaniemeläisten välillä.Tutustuminen omaan ryhmään ja uusiin ihmisiin on tärkeää.

    VastaaPoista

Lukijat