sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Heippa!

Vihdoin sain aikaiseksi käydä tämän blogitekstin kimppuun. :) Onhan leiristä jo aikaa, mutta toivotaan että muistan vielä jotain!

Idea oli tosi kiva, tykkäsin että tehdään isommassa porukassa töitä ja tutustutaan uusiin ihmisiinkin. Hullun Poron huoneet oli tosi kivoja, pääsi saunaan pitkästä aikaa! Ruoka oli toosi hyvää ja koko homma erittäin toimiva.
Yritysrastien ajaksi ilmakin selkeni ja oli aivan ihana käppäillä Levin keskustassa siinä auringonpaisteessa :)
Second Life -jutusta en ollut kuullut aikaisemmin yhtään mitään ja ihmettelin vähän että mikä tämä juttu edes on. Onneksi se näiden parin päivän aikana selkiytyi aika hyvin ja aluksi olin vähän epäileväinen asian suhteen mutta nyt vaikuttaa tosi hyvältä! Ainakin tämä blogi ja nuo ryhmäleirit ja se että saadaan olla osana kehittämässä matkailualan opiskelua. On hienoa kuulua niihin harvoihin ja valittuihin! ;) En välttämättä innostunut niin kovasti tuosta "nettipelistä" eli Second Lifestä mutta nää muut jutut innostaa.

Toivon enemmän tälläisiä yhteisiä leirejä, vaikka ei nyt ehkä sitten Levillä, mutta jossain muuallakin! Vaikka eihän Levissäkään mitään vikaa ole..;)

-Saana

1 kommentti:

  1. Hei,
    olenkin jo aikaisemmin ilmoittanut, että vähän vierastan itsekin tätä second lifeä, kun tässä ykköselämässäkin tuppaa olemaan kiirettä ja toimintaa. Tämä blogi tuntuu hauskalta nyt kun pääsin sisään ja kommentoimaan.... pientä alkukankeutta. Uskon , että meille jokaiselle löytyy se oma juttu eikä sen ole kaikille välttämättä oltava second life, tosin uskon , että se vie osan mennessään kunhan pääsemme kunnolla vauhtiin.
    Torstaina lisää.

    VastaaPoista

Lukijat