perjantai 11. syyskuuta 2009

moikka!

Levin reissu oli mahtava ja iso kiitos opettajille ja kaikille Levin sekä Rovaniemen opiskelijoille.Reisu oli tosi mukava ja sai tutustua myös hieman Levin porukkaan.
Hullu Poro oli mainio paikka ja huoneet oli todella ihanat, kun oli se oma sauna ja hieno suihku jota oli oikein opeteltava käyttään.
Leiristä jäi tosi hyvät fiilikset ja toivon ,että tälläisiä leirejä tulisi useampiakin!Matkailualalle ja työelämää varten leiri auttoi siihen, että paljon varmemmin puhui tuntemattomienkin ihmisten kanssa ja sai jakaa ideoita toisten kanssa,kysyä jos on jotain mistä ei ole aivan varma ja kaikkea tälläista.
Käytöstavat tuli hyvin esille ja se että EI SAA OLLA MYÖHÄSSÄ.Yritysrasti tehtävä oli erittäin helppo ja sen avulla sai tietoa yrityksestä enenmän (yritys joka minulla oli Perhesafarit).Monipuolistaminen minulle tarkoittaa sitä että jotain asiaa parannetaan tekemällä siitä monipuolista jotta ei se olisi niin tavallinen.
Kehittäminen puolestaan minulle tarkoittaa jonkun asian parantamista ja kehittelyä jotta asia olisi jopa parempi ,kuten me kehitämme matkailualaa !Pääosin leiriltä jäi mieleen toiset ihmiset joita ei vielä tuntenut,ryhmäfiilis ja se että oli mukavaa!

terveisin : Jenni Ollila Rovanimen porukasta!

3 kommenttia:

  1. Hei Jenni!

    Onneksi olkoon, ehdit ensimmäisenä blogiin : )
    Kirjoituksesi oli mukava lukea ja hienoa että olit ottanut esille mitä matkailualan opiskelun kehittäminen ja monipuolistaminen sinulle tarkoittavat. Opiskeluiloa! terkuin Riitta

    VastaaPoista
  2. Moro Jenni,

    Hyvä pelin avaus - hyviä huomioita!

    Ari

    VastaaPoista
  3. moro moro !
    jees ekana aattelin avata pelin !

    VastaaPoista

Lukijat