sunnuntai 20. syyskuuta 2009

heippa hei !!




Jes nyt pääsin vihdoin kirjottaan tänne!

Elikkä leiri alko meillä ainaki todella kivasti ku mentiin ensin sinne seikkailuradalle ja se oli ihan siisti. Sitte ku mentiin hotellille ja saatiin ne hotellihuoneet niin vasta se tunnelma oli katossa!
Ne ryhmät jaettiin minun mielestä hyvin, koska ryhmiin tuli semmosia ihmisiä joita ei tuntenu, niin pääsi tutustumaan uusiin ihmisiin. Yritysrastitehtävä oli mukava, ku pääsi tutustumaan ja kuuli sitten muilta ryhmiltä semmoisistakin yrityksistä, joita en ees tienny Levillä olevan. Siinä samassa oli mukava kiertää vähän Levin keskustaa auringonpaisteessa.
Leirillä oli tosi mukavaa, vaikka ensiksi ei oikeen tiietty, että mistä tässä hybridi leirissä on oikein kyse. Onneksi melkeen kaikki sitte valkeni ku päästiin sinne leville tekeen niitä tehtäviä.
Omasta mielestäni on hyvä, että opetusta halutaan kehittää ja etsitään uusia mahdollisuuksia, miten toimia. Tää blogi on ainaki minun mielestä hyvä idea ja on ollu ihan mukava lukea muitten fiiliksiä kaikesta tästä. Siellä Levillä mie ainaki vasta tajusin, että mistä tässä on kyse ja niinku opettajat sano: "Te olette niitä harvoja valittuja", niin ollaanhan sitte ylpeitä siitä!

Kiitti kaikille leiristä, ootan jo innolla mitä seuraavaksi tapahtuu!

1 kommentti:

  1. Heips,
    eikö menekin aivan kylmät väreet kun sanoo hitaasti" te olette niitä harvoja valittuja"... YES
    niin me vaan ollankin. Paljon on uusia asioita niin teille opiskelijoille kuin meille opettajillekin, mutta yhdessä suunnitellen saamme varmaan paljon aikaiseksi. Ainakin parikymmentä uutta ihmistä, joiden kanssa kehitystyötä tehdään.

    Torstaina taas jatketaan.

    VastaaPoista

Lukijat