lauantai 19. syyskuuta 2009

Hellou!

Kuultuani ensimmäisen kerran hybridi- leiristä/tuotteesta, päässäni juoksi vain kysymysmerkkejä. Niin siis mikä hybridi-tuote, ai joku auto ja samalla siis joku opiskelu juttu??? Ei olisi voinut epäselvempää olla. Kuitenkin ja onneksi leiri saavutti tavoitteensa ja ajatus alkoi selkiytyä. Työskentely oli mukavaa uusien ihmisten kanssa. Tykkäsin tosi paljon, että mukana oli tälläinen isompi porukka. Leiri oli muutenkin tosi hyvin järjestetty ja organisoitu. Vaikka, kuten joku jo mainitsi, yritys-rasti tehtävä ei antanut paljoakaan uutta tietoa.

Opiskelun ja opetuksen kehitys ja monipuolisuus merkitsee tietenkin. Onhan tässä itse kuitenkin opiskelija niin tietenkin sitä haluaa opiskella mahdollisimman hyvin ja saada mahdollisimman monipuolisen ja vahvan ammattiosaamisen. Kun pääsee itse vielä vaikuttamaan opiskelu asioihin, niin mikä voisi olla hienompaa? Leirillä nousseista ajatuksista eniten karsastan, monien syiden takia, Second Life- ajatusta. Eniten taas innostuin tästä blogi- ajatuksesta :)

Kaikille vielä iiiiso kiitos leiristä, niin hyville ja ammattitaitoisille opettajille kuin innokkaille ja mukaville opiskelijoille :)


Terveisin Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat