tiistai 16. helmikuuta 2010

Tällästä tänään :))

Vk 50 :))




Eli jos sitä aloittais ihan alusta, Eli mitä olen oppinu syyslukukauden aikana. No esimerkiksi, Ea1 enpä muuta muista :D
 
 
Vk 51




Mitkä asiat ovat tärkeimpiä asiakaspalvelutilanteissa? - Että tietää mistä puhuu ja asiakkaat saavat sen käsityksen että osaat hommat. Asiakas pidettävä tyytyväisenä palveluun.
 
2010 Vk 2




Mitä jouluturisti voi tehdä joulun aikaan lähimatkailualueellasi? -Moottorikelkka/Husky ja poro safarit, vierailla joulupukin luona.
 
Vk 3




Mitä on kansainvälisyys ja miten se näkyy työssäsi? - Ulkomaalaiset turistit, niiden kanssa pitää keskutella. On Brittejä, Saksalaisia, Venäläisiä, Ruotsalaisia ja Suomalaisia eli laidasta laitaan.
 
Vk 4




Kokemus jonka olet kokenut onnistuneeksi palvelutilanteessa. - Vuokrasin joulutopissa kelkkoja kauhean määrän yksin vaikka oli kauhea ruuhka ja kiire, silti kaikki meni täydellisesti. Vedin kelkkafarin yksin, ilman ongelmia. (y)
 
Vk 5




Mitä vaitiolovelvollisuus tarkoittaa? - Sitä jos töissä ollessaan kuulee jotain juttuja yrityksen toiminnasta niin niistä ei saa puhua toisille. Tai jos työpaikalla käy joku julkimo ja tekee jotain niin siitä ei välttämättä haluta yritykselle mainosta.
 
Vk 6




Mikä uuteen top paikkaan mennessä perehdytykssä esille tullut paras asia? - Savusaunan ja paljun lämmitys.
 
Vk 7




Esittele matkailualue, jolla top paikkasi on. - "Vetovoimaisen ympärivuotisen elämyskeskuksen rakentamisen yksi tärkeimpiä peruspilareita on hyvä yhteistyö yrittäjien kesken. Määrätietoisella yhteen hiileen puhaltamisella olemme luoneet tunturikylään monipuolisen palveluverkoston, jonka palvelut tukevat toisiaan" Tunturikeskus jonka läheisyydestä löytyy kaikki mitä matkailijat tulevat hakemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat