perjantai 12. helmikuuta 2010

Kysymyksiä

Mikä oli uuteen TOP-yritykseen mennessäsi perehdytyksessä paras esiin tullut asia/asiat? Kerro pari myönteistä neuvoa/asiaa.

Kun menin ensimmäisen kerran Loma-Paksuun tutustumaan, minulle esiteltiin Loma-Paksun historiaa, yrityksen toiminnasta ja suvun historiaa. Minulle tarjottiin myös ruokaa ja pelasin pitkästä aikaa biljardia. Tapaaminen oli todella rento ja tunsin oloni todella kotoisaksi ja tervetulleksi. Paras neuvo kuitenkin perehdyttämisen aikana oli, että pitää kysyä. Koskaan ei ole mitään tyhmää kysymystä ja että aina on parempi kysyä kuin katua. Tämä iskostettiin minulle päähän oikein kunnolla. Suosittelen tätä myös muillekin, kysykää, jos tulee ongelmia. Ei ole tyhmiä kysymyksiä!

--salla

3 kommenttia:

  1. Juuri näin ! Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmää jättää vastaamatta. Mitä aktiivisempi on kysymään,sen paremmin ja nopeammin pääsee kiinni yrityksen toimintaan. Kannattaa siis olla aktiivinen !

    VastaaPoista
  2. Aivan samaa mieltä! Aina pitää ja kannattaa kysyä. näin itse oppii enemmän ja saa varmuuden siitä, että asiakas saa myöskin oikean vastauksen.

    VastaaPoista
  3. Nyt on viikko kulunut... onko eteen tullut paljon asioita, joihin on tarvinut kysyä neuvoa?

    VastaaPoista

Lukijat