keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Loma-Paksun tärkein tuote englanniksi ja muita tekstinpätkiä

VK 9

Loma-Paksu´s most important product is bed and board - services. Bed and board -services include bed, breakfast, lunch, dinner, supper and program services depending on customer. Sometimes customer wants only bed, breakfast and supper and sometimes the customer wants all. If the customer wants something unusual, Loma-Paksu tries to offer it.

VK 12

Pukeutuminen Loma-Paksussa oli rentoa, eikä mitään sääntöjä ollut olemassa, kunhan pukeutuminen oli tarpeeksi siistiä, eikä kukaan kävellyt töihin jätesäkki päällä. Eri tilanteet kuitenkin vaativat erilaisen pukeutumisen sään takia. 30 asteen pakkasessa tarvitsee aivan erilaisen vaatetuksen kuin sisätiloissa. Jokaisen toivottiin pukeutuvan sään mukaan, eikä pukeutuvan liian kevyesti, kun pakkasta oli yli 20 astetta. Ja sisällä keittiössä vaatteiden ei tarvinnut olla aivan niin hienoja (pelkästään sen takia, että keittiössä on suuri vaara sotkea vaatteensa), kuin jos oltiin salin puolella.

VK 13-14

Asiakaspalvelutilanteissa voi selvittää asiakkaiden toiveita tietenkin paikanpäällä kysymällä suoraan, mutta jos kyseessä on esim. pidempi vaellus, voi pyytää asiakkaita vastaamaan asiakkaiden toiveita koskevaan kyselyyn. Asiakkaita voi myös pyytää vapaasti kertomaan sähköpostilla tai puhelimitse allergioista ja sairauksistaan, jotka saattaisivat vaikuttaa retken kulkuun, ennen palvelutilannetta.
Asiakkaita voi myös pyytää tilanteen aikana kertomaan mahdollisista mieleen tulevista toiveista.

VK 15

Työharjoittelun aikana olen oppinut hyvin neuvomaan asiakkaita retkiluistelussa, kuinka luistimet valitaan, kuinka ne laitetaan jalkaan ja minkä pituiset sauvojen pitäisi olla ja miten luistelu tapahtuu. Olen myös oppinut hyvin leipomaan munkkeja ja sämpylöitä. Munkkeja tuli leivottua työharjoittelun aikana useammin kuin kerran, joten osaan ohjeen suurinpiirtein ulkoa. Kotona nyt käydessäni osasin myös sanoa äidilleni mikä oli mennyt vikaan, kun hänen munkeistaan oli tullut siis kovia. :D Seuraavan kerran seuraavana vappuna ehkä jaksan leipoa munkkeja, sillä sitä taikinaa ei todellakaan saa vaivata liikaa enää kohoamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat