tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kevät "pulkassa"

Heips vaan kaikille , mutta lähinnä matka09 opiskelijoille,

vietin rattoisan lukuhetken tämän meidän blogin parissa. Lähdin liikenteeseen siitä kun
teidän työssäoppimisen aika alkoi ja tulin tähän päivään. Montaa kirjoitusta ei sillä välillä ole.

Olen aina välillä muistutellut kun olemme nähneet tai jos olen laitellut tekstiviestiä.... ei tehoa.

Sofiallakin "viimeinen" keino on , että nyt kirjoittakaa - kaikki tuotokset lasketaan. Auttoiko tilannetta?

Miksi tämä kirjoittaminen on niin vaikeaa? Okei ,oikei, en itsekään ole kirjoittanut kuin kerran, muutama kommentti ja thats it. Itse puolustelen, että aika on ollut melko kortilla ja niin teistä sanoi moni muukin kun juteltiin. Aiheista ei kuitenkaa ole pulaa, koska Sofia pisti aina viikottain teille aiheen mistä kirjoittaa ja silti se oli vaikeaa.Olisiko se aloittamisen tuskaa, koska jokainen on työssäoppimisen ja ammattiosaamisen näyttöjen yhteydessä kertonut kuitenkin aivan samoista asioista, mistä nyt olisi vaan pitänyt kirjoittaa.

Kevät on ollut monelle kasvun aikaa erilaisissa työympäristöissä ja erilaisissa tilanteissa yksityiselämässä - aina ei ole ihan helppoa =)Olen monen asioita seurannut myös fb:ssä - kommentoimatta, mutta uteliaana.

Toivottavasti hoitelette nyt kuiten kunnialla tämän blogihomman ja tartutte aktiivisesti muihin uusiin haasteisiin, joita koulu teille tarjoaa. Nähdään viimeistään kevätjuhlissa, osaa tapailen vielä toukokuun alussa arviointien merkeissä. terkuin Milli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat