lauantai 20. maaliskuuta 2010

vkot 50-7

vko 50
Syyslukukausi meni todella nopeasti ohitse. Aika meni uuteen paikkaan sopeutuessa ja uuden koulun käytäntöihin sopeutuessa. Opin muun muassa

vko 51
Asiakaspalvelutilanteessa tärkeintä on, että asiakas saa hyvää ja asiallista palvelua. Eli asiakaspalvelija on ammattitaitoinen. Meille on Levi Ski Resortilla painotettu, että jos ei tiedä jotain mitä asiakas kysyy niin asiasta otetaan selvää, koskaan ei jätetä asiakasta "en tiedä" vastauksen saaneeksi.

vko 2
Jouluturisti voi lähteä laskettelemaan, kelkkailemaan sekä poro-tai huskyajelulle. Maastohiihto, pilkkiminen, saunominen ja avantouinti tarjoavat erilaisen kokemuksen sitä haluaville. Joulupukki taitaa kuitenkin olla se must-to-see asia useimmalle ulkomaalaiselle jouluturistille

vko 3
Kansainvälisyys näkyy monikielisenä asiakaskuntana. Asiakkaat ovat muun muassa suomalaisia, brittejä, ruotsalaisia, venäläisiä, norjalaisia, saksalaisia, italialaisia, ranskalaisia, espanjalaisia, japanilaisia kuin myös kauempaa Aasiata tulleita. Suurimman haasteen kansainvälisyys tuo kommunikointiin, joskus oma englanti ei tunnu riittävän mihinkään ja joskus taas asiakkaasta ei ota selvää ei sitten millään. Hassuja tilanteita on myös tuonut viereskieliset nimet ja niiden lausuminen ja oikeinkirjoitus.

vko 4
Olimme Tytin kanssa tekemässä joulutopissa ekoja suksien vuokrauksia yksin ja saimme asiakkaaksi isoon ryhmään kuuluneen henkilön. Suoriuiduimme vuokrauksesta ongelmitta ja ainoana koko vuokraamosta oikean vuokrausajan laittaneina. Nykyisin onnistumisen tunteita tulee kun isossa hässäkässä pystyt hoitamaan oman hommasi yksin ja ilman ongelmia, tai ainakin osaat selvittää ongelmat mallikkaasti.

vko 5
Vaitiolovelvollisuus tarkoittaa meillä työasioiden pitämistä ns. omana tietona. Emme saa keskustelle muiden asiakkaiden kuullen muista asiakkaista. Emme myöskään saa antaa lehdistölle minkäänlaisia lausuntoja esimerkiksi jonkun julkimon vierailusta.

vko 6
Olin joulutopin samassa paikassa kuin nyt tämän pidemmänkin. Paras esille tullut asia perehdytyksessä on ollut se, että aina voi kysyä apua joltakin joka on ollut kauemmin töissä ja voi olla varma, että saa apua.

vko 7
Olen suorittamassa TOP- jaksoa täällä Levillä, Levi Ski Resortin päävuokraamolla ZeroPointissa. ZeroPoint on Levi Ski Resortin vuokraamoista suurin ja monipuolisin. Tykkään tosi paljon paikastani ja luulen, että ZeroPoint on vuokraamoista itselle kaikkein sopivin (tein yhden vuoron Etelärinteillä).

1 kommentti:

Lukijat