perjantai 2. lokakuuta 2009

Hei,
Tulin nyt sitten kertomaan omasta työharjoittelupaikastani Levillä.

Olen siis nyt töissä Levilehto Apartments Oy:ssä, joka on huonestoja ja caravaanipaikkoja vuokraava yritys aivan Levin keskuksessa LeviMarketin takana. Levilehdolla on n. 50 caravaanipaikkaa ja n. 35 asuntoa/mökkiä ja majoitustilaa yli 200 hengelle. Levilehdossa on vasta tehty remonttia ja uusittu lattioita, peitteitä yms... ja nytki asennetaan huoneisiin uusia laajakuva telkkareita ja dvd-laitteita, joten huoneet ovat paljon hienomman näköisiä kuin mitä netissä olevat kuvat antavat ymmärtää.
Töissä täällä on vakituisesti ilmeisesti 3 työntekijää, joiden lisäksi paikalla käy tekemässä joitain asennushommia/keikka hommia poari muuta työntekijää. Yksi työntekijöistä on siivoaja ja yksi talkkari, mutta oikeastaan kaikki joutuvat välillä siivoamaan, myyjän töihin ja muihinkin hommiin. Näin syksyllä paikalla ei ole niin paljon vieraita ja suurin osan vieraista on työmiehiä. Sitten talvikauden avajaisten jälkeen täällä on kuulemma hirveä kiire ja paikalla on paljon englantilaisia.
Itse olen nyt siivoillut ja opetellut kassakoneen käyttöä ja miten yöpyjät merkataan ylös tietokoneelle yms... Tänään ohjelmassa on ollut paljon siivoamista, koska Lemminkäisen työntekijät lopettivat työt ja lähtivät kotiin ja heidän lisäksi pari muutakin huoneistoa on vapautunut. Siivoamisen lisäksi olen toisen työntekijän kanssa istutellut kanervia ja haravoinut pihaa, joten työ todellakin on monipuolista. :)

--salla

2 kommenttia:

  1. heippa! kuulostaa kyllä mukavalta paikalta:> kuinka kauan teillä kestää työharjottelu? Meillä on TOP vasta 4. jaksossa ja tuntuu että seki tulee liian pian!

    VastaaPoista
  2. Minua kiinnostaa muutamat asiat myös; millainen kassakone? Onko käytössä joku tietty ohjelma esim. hotellinx?

    VastaaPoista

Lukijat